Vanhout verwerft participatie in Energieconcepten

8 augustus 2017

Net voor het bouwverlof verwierf bouwbedrijf Vanhout uit Geel een participatie van 60% in het bedrijf Energieconcepten uit Arendonk.

Energieconcepten is een bedrijf gespecialiseerd in installaties voor hernieuwbare energie (warmtepompen, zonnepanelen, thermische zonnecollectoren en biomassa), aangevuld met klassieke technieken. Vandaag richt het bedrijf zich nog vooral op de particuliere markt, doch onder de koepel van Vanhout is het haar ambitie om verder te groeien in de professionele markt.

Jef Lembrechts, CEO van Vanhout: “Met deze participatie bouwt groep Vanhout verder aan het aanbieden van een integrale bouwservice en verruimt de groep belangrijke kennis en competenties rond duurzame technieken.”

Tom Teunkens, gedelegeerd bestuurder van Energieconcepten: “Met de integratie binnen de groep Vanhout kunnen wij terugvallen op een professionele organisatie met een uitgebreid netwerk in de bouwsector. In synergie met de activiteiten van Vanhout ambiëren wij een verdere groei van Energieconcepten.”

Energieconcepten realiseert momenteel een omzet van ca. 4 mio € en stelt 16 personeelsleden te werk. Om haar dynamisch team te versterken is Energieconcepten op zoek naar een technisch commercieel adviseur, projectleiders HVAC, koeltechniekers en installateurs CV.

Websites:
Energieconcepten: www.energieconcepten.be
Vanhout: www.vanhout.be

Contact
Jef Lembrechts 0495 583 617
Tom Teunkens, 0474 025 686

Deel op: